Antiszemita uszítás főműsoridőben – írásom a hvg.hu-n

A fentebb olvasható, megdöbbentő, velőtrázó(?) hírrel rukkolt elő a közmédia…
444.hu nagyon korrekt írásban számolt be erről a borzalomról.
A MAZSIHISZ nyilatkozatban ítélte el a közszolgálati Híradó műsorát, ám az MTI nem volt hajlandó lehozni a MAZSIHISZ tiltakozását. — majd a Magyar Nemzet is.
És íme…
Eljött az az idő is, amikor az MTI már nem hozza le a MAZSIHISZ hivatalos közleményét, mert kritizálni merte a polip egy másik karját…
Ilyenkor, a betiltani vágyott civil kurázsin a sor…
Klasszikust idézve, „mindenki hozzon magával még egy embert”, aki elmondja: Magyarországon nem lehet zsidózni!
Én egy rövid írásban reagáltam a Híradó antiszemita embereket megszólaltató műsorára. Az írás a hvg.hu-n olvasható.
——
„Most kéne abbahagyni”: a köztévé megalázta a keresztény híveket és Szíjjártó Péter minisztert is.
A „gonosz, cionista amerikai multimilliárdos” szóhasználat, már tényleg félreérthetetlenül világos beszéd. Most még időben vagyunk, itt kéne nagyon gyorsan megállnunk és visszafordulnunk végre! Együttérzünk az MTVA által megalázott Szíjjártó Péterrel, és szeretnénk, ha a köztévé vezetése bocsánatot kérne tőle.
A közszolgálati csatorna szerdai híradójában megdöbbenve hallottuk és láttuk, hogy Soros, a gonosz, világösszeesküvő spekuláns már 2009-ben is ott ármánykodott Iránban „a köztévé szegény barátja”, a keresztényüldöző és holokauszttagadó iráni rezsim brutalitását fokozni kívánó, Izrael elpusztításáról álmodozó Mahmud Ahmedinezsád ellen.
A köztévé szerint őt is Soros buktatta meg. Sajnálatos, hogy a „híradó”-ban a hír szentsége áldozatául is esik a politikának, hiszen 2009-ben Ahmedinezsád nem bukott meg! Ezzel szemben a sokak szerint gyanúsnak tűnő újraválasztása ellen tüntetők közül legalább 36-an haltak meg a hatalmat védő karhatalom fellépésének következtében. A tüntetések szétverését követően ezrek kerültek börtönbe, ahol sokukat brutálisan megkínozták.
A köztévé hírszerkesztősége azonban úgy döntött, hogy ebben az ügyben nem az őrült diktátor áldozatairól emlékezik meg, inkább az Ahmedinezsád-rendszert és az azt szolgáló gyilkos pribékeket kezdi félteni – Soros Györgytől természetesen.

A CIKK, TELJES TERJEDELMÉBEN, A HVG.HU-N OLVASHATÓ


Megosztás

One thought on “Antiszemita uszítás főműsoridőben – írásom a hvg.hu-n

  1. A szóhasználatból ki kellett volna hagyni a cionistát,mégpedig azért,mert Soros nem az! Az általa anyagilag is támogatott muzulmán beözönlés lassan oda fog vezetni,hogy az európai zsidók vagy feladják vallásukat és hagyományaikat,vagy kivándorolnak Izraelbe.Ezt nem én mondom,hanem tekintélyes zsidó vezetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük