Egy megdöbbentő hír margójára – “A német megszállásra emlékeztet majd az új emlékmű”

Emlékmű épül…
Új emlékmű épül, olvasható a (lapunk alján) Magyar Közlönyben, és adta hírül az MTI.

“Magyarország német megszállásának 70. évfordulójára emlékművet állítanak Budapest belvárosában. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny keddi számában jelent meg…
Az ugyancsak a keddi Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet értelmében az emlékmű megvalósítását nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították. “

szálasi

250px-Shoes_Danube_Promenade_IMGP1297

 

 

 

 

 

 

 

Ez az emlékmű pontosan illik bele abba a politikai irányvonalba, amivel hazug módon próbálják Magyarországról lemosni a saját megtett bűnét.

Ez az emlékmű ott lesz a szovjet emlékművel szemben, ezzel is egymás mellé állítva a két „megszálló” hatalom azonosságát.
Ez az emlékmű pontosan bizonyítja, hogy a 20. századi történelem meghamisítása a könyvek után már az emlékműveket is elérte. (Egy rezsimváltás után a könyveket le lehet majd cserélni, de a szobrok elmozdítása minden pillanatban egy tüntetés vagy egy mozgalom kirobbantója lehet.)

Nem tudom, miért nem tud ez az ország már felnőni…
Nem tudom, miért ragaszkodik gyermekként a politikai jobboldal saját dajkameséjéhez, az ország született ártatlanságához.
Szavazatokért minden eladó?

Fel kellene már ébredni….
holok1944– Végre szembe kellene nézni azzal, hogy a magyar parlament önként hozta meg a fajvédelmi törvényeit, és írta őket alá Horthy Miklós.
– Végre szembe kellene nézni azzal, hogy Magyarország nem volt áldozat!
– Végre szembe kellene nézni azzal, hogy Magyarország saját akaratából kötött szövetséget a náci országokkal és önként lépett be a háborúba.
– Végre szembe kellene nézni azzal, hogy Magyarország lelkesen deportálta saját zsidó származású állampolgárait.
– Végre szembe kellene nézni azzal, hogy az ország az utolsó pillanatokig küzdött Hitler oldalán.
– Végre szembe kellene nézni azzal, hogy a kollektív őszinteség sokkal jobb gyógyír a történelmi sebekre, mint a kollektív – politikai szintre emelt – hazudozás.
Ezt már Németország megmutatta.

Január 19-én meg is jelent a terv. Gyönyörködjünk benne!

Emlékül: Szálasi esküje a korona előtt…Szálasi_Ferenc_nemzetvezetői_esküje1499579_764401440254542_536721765_n